Organizația Internațională a Muncii prin Centrul Internațional de Training a desfășurat o campanie de susținere a revendicărilor Federației Sanitas din România.

Solicitările de modificare a Legii 153/2016 și cele de renunțare la proiectul Guvernului de modificare a Codului fiscal fac parte din mesajele transmise de către reprezentanții SANITAS și CNSLR FRĂȚIA organismelor internaționale.

Țările participante la întâlnirea ce a avut ca temă ”Obiectivele sustenabile de dezvoltare” au susținut demersurile Federaţiei SANITAS din România și condamnă lipsa implicării reprezentanților Guvernului în Comisiile de Dialog Social.
Țara noastră și-a luat angajamentul, alături de celelalte țări membre ale Organizației Națiunilor Unite, să îndeplinească cele 17 obiective de dezvoltare sustenabilă, cuprinse în Agenda 2030.
Federaţia SANITAS din România, afiliată la C.N.S.L.R. FRĂŢIA,  a solicitat sprijinul internaţional, în condițiile în care Guvernul României nu va da dovadă de îndeplinire a obiectivelor 8, 10 şi 16 din Agenda 2030.
Acest obiective se referă la:
Obiectivul 8: Muncă decentă şi creştere economică;
Obiectivul 10: Reducerea inechităţilor;

Obiectivul 16: Pace, justiţie şi instituţii puternice.

#nucedăm
#împreună_suntem_mai_puternici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dovediți că nu sunteți un robot. Completați cu cifrele corespunzătoare, caseta de mai jos. *